Naše Reference

Lucie Látová

Nejlepší kadeřnice, úžasná paní, sympatická, vtipná a krásně stříhá…. prostě nejlepší. Dokud bude pracovat budeme k ní s dcerou pořád chodit. Všem doporučuji!!!!

Marie Polášková

Jsem velmi spokojená s kvalitními barvami a celkovým perfektním stylingem. Můžu doporučit.

Michaela - Mutěnice

K paní Radce chodím teprve krádce,ale už teď vím ,že jsem našla skvělou profesionálku s lidským přístupem , ke které se budu ráda vracet.V jejím salónu se mi líbí , že si vždy vyhradí čas jen pro jednu zakáznici a plně se ji věnuje.Odcházím nejen s krásnými vlasy , ale taky s dobrou náladou ,protože s paní Radkou se člověk nejen zasměje ,ale i popovídá.Doporučuji všemi deseti !

Iva Průžková

Vynikající péče v salonu Radky Veselé!

Týnka

Paní Veselá je odbornice, která nejenže skvěle ostříhá vlasy ale i doporučí ošetřování vlasů vlasovou kosmetikou, kterou si může každý u ní koupit. Doporučí i vhodný střih i barvu. Útulný salonek a příjemné prostředí. Všem doporučuji.

Jolana

Paní Radka je opravdu profesionál, vlasy vždy perfektně drží. Poradí se střihem i s péčí. Chodíme i s dcerou a pokaždé jsme spokojené. Nejlepší kadeřnice.

Monika Šťavíková

Velká spokojenost,profesionální služby,včetně poradenství..byla jsem u paní poprvé a musím říct,že po předchozím zásahu kadernice,jsem nevěřila,že vlasy dá ještě někdo do pořadku….ale paní Radka je opravdu profesionál,takže vytvořila krásný střih,barvu a odchazela jsem spokojena a šťastná jak dlouho ne…můžu jen doporučit…poctivá a krásná práce

Jana Stejskalová

Dneska jsem byla poprvé u paní Veselé a jsem moc spokojená příjemné vystupování ráda se zas určitě obrátím na další účes všem se to moc líbí a mě moc

napiště referenci

Byla jste u nás?